Fotó restaurálás, helyreállítás, és hiánypótlás

Fotó restaurálás, helyreállítás, és hiánypótlás

Professzionális Fotó restaurálás, fotó-helyreállítási szolgáltatásunkkal kijavítjuk az értékes fényképeidet. Ha a féltve őrzött fotó megsérült, véletlenül elszakadt, vagy az idő előrehaladtával egyszerűen elhalványult, akkor mi újjávarázsoljuk, megjavíthatjuk. Kérj ajánlatot!

Mit csinálunk a képpel?

Beolvassuk a fényképét, és ez a digitális változatot  javítjuk ki, újítjuk fel a számítógép használatával. Az eredeti fényképet változatlanul visszaküldjük. Dolgozhatunk a Te saját szkennelt képeddel is, ha a minőség megfelelő. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk az eredeti elküldését, ha az lehetséges. Kérj ajánlatot!

Mennyibe kerül?

Minden fotó más és más. Látnunk kell a fotót, hogy értékelhessük és ajánlatot tegyünk Neked. Az árak 4500 forinttól kezdődnek ami csak gyors javítás! Lásd: Árak a fénykép-helyreállítási költségekről és a teljes nyomtatási árakról lentebb olvasható. Kérj ajánlatot!

Mennyi ideig tart?

Célunk, hogy a fénykép beérkezésétől számított 1 munkanapon belül kapcsolatba lépjünk veled. Attól kezdve, hogy jóváhagytad az árajánlatot, és e-mailben visszaigazoltad, 3-4 munkanap alatt elkészül a kép. A kész fényképet a következő munkanapon küldjük el neked. Kérj ajánlatot!

Hogyan működik a helyreállítási szolgáltatásunk

A fényképek feldolgozásának a legelső lépése, a digitalizálás. Ezt megteheted Te is, majd elküldöd a képet, amit mi feljavítunk, és visszaküldjük neked. A másik lehetőség, hogy elküldöd nekünk postai úton a képet, és mi digitalizáljuk. Bármelyiket is választod, az eredeti kép a tiéd marad, plusz, elküldjük neked a kész képet is, ami immár felújítva elkészült.

1. Küldd el nekünk a fényképet

Látnunk kell a fotót, hogy felmérhessük és kiderítsük, mennyi munka lesz vele, mennyi időbe telik a javítás – és ezért mennyibe fog kerülni. Ha hozzávetőleges becslést szeretnél, mielőtt eldönti a fénykép elküldését, küldjön e-mailt nekünk egy fotót a fotóról vagy egy gyors beolvasást. Ha jó minőségű, nagy felbontású szkennelést tudunk elérni, akkor ebből ki tudjuk dolgozni.

2. Megvizsgáljuk a fotót, és az eredményről és e-mailben értesítünk

Amint megkaptuk a fényképedet, azt kiértékeljük. A fotórestaurálás során figyelembe vesszük a szükséges pótlásokat és a különleges igényeket. Célunk, hogy az árajánlatokat a fénykép beérkezésétől számított 1 munkanapon belül e-mailben elküldjük. Kérünk Téged, hogy add hozzá az info@platinumdesign.info emailcímet, a „biztonságos küldők” listájához, mivel e-mailjeink néha helytelenül kerülnek a spam mappákba. Kérj ajánlatot!

3. Hozzálátunk a munkához

Ha el akarod fogadni az árajánlatot és a megrendelést megerősíted, akkor csak ezt írd meg az e-mailünkre, hogy ezt írásban is megkapjuk. Ha nem kéred a felújítást, akkor ezt is írd meg nekünk, és mi visszaküldjük a fényképedet így ebben az esetben csak a posta költséget kell kifizetned. A helyreállítási munkálatokért nem kérünk előzetes fizetést. Több kép helyreállítása esetén, nem kell előre kifizetned a teljes összeget, mert előbb elkészítünk neked 1-2 képet, és ha elégedett vagy, akkor átutalod a teljes összeget, és mi elkészítjük az összes képedet. Kérj ajánlatot!

4. Elvégezzük a munkát, és e-mailben elküldjük az ellenőrzéshez

Miután megkaptuk a jóváhagyást, kijavítjuk a fotót, majd küldünk egy e-mailt, hogy lásd a végeredményt. Ez általában 1-5 munkanap körül van a szokásos szolgáltatásunknál.

5. Ha elégedett vagy a végeredménnyel, akkor utald át a megbeszélt összeget.

Ha nem vagy elégedett a munkával, tudasd velünk ezt részletezve. Ha nem tudjuk kijavítani, akkor nem kell fizetned a munkáért.

6. Visszaadjuk az eredeti és az esetleges új fényképes nyomatokat

Miután a befizetés megtörtént, visszaküldjük az eredetit, elküldjük az új nyomatokat, és e-mailben elküldjük a digitális példányt. A PayPal fizetést preferáljuk, mert a Gyorsabb fizetések általában néhány percen belül létrejnnek. A nyomatokat általában egy munkanapon belül elküldjük.

Ha bármilyen kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor lépj kapcsolatba velünk.

A kép sérülései mértékében változik a helyreállításra fordítandó idő, és ennek megfelelően a javítás költségei is.

egyszeru gyorsjavitas

Ha a kép csak csekély mértékben sérült, akkor egy gyorsjavítás képes orvosolni a hibát. Ez általában hamar elkészül, és akár már másnapra meg is kaphatod a javított változatot. Kérj ajánlatot!

A gyorsjavítás ára egységesen 4500 Ft.

kozepes javitas

A közepes mértékű sérülés pontosan nem meghatározható. A sérülés mennyisége, a mértéke, és a képen okozott kártól függ, ami átmenetet képez, a csekély és a súlyosan károsodott között, és ezért a ráfordított idő, és az ár, megbeszélés tárgyát képezi. Kérj ajánlatot!

osszetett javítas

Egy nagymértékben károsodott kép esetében, nem elég a hibákat javítani, mert sok esetben a hiányzó részeket pótolni is kell, ezért ez egy összetett feladat, ami időben és árban is egy magasabb szintet képvisel. Kérj ajánlatot!

Vannak olyan képek, aminek a tartalma, a károsodás jellege, és mértéke miatt nem javítható, vagy legalábbis kétséges az eredménye. Az ilyen esetekben a javítás előtt mindenképpen konzultációra van szükség, a lehetséges megoldások, és a végeredmény vonatkozásában. Sajnáljuk de vannak lehetetlen feladatok is. Kérj ajánlatot!

PD line Gold

Kérj ajánlatot

Ha már van kész terv, akkor feltöltheted a fájlokat is, az alábbi blokkban.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
18+